gufferier.dk

Kyllingefars – hvad du kan lave med det

Kyllingefars er faktisk en rigtig god erstatning for oksefars eller kalkunfars. Det kræver dog en smule mere krydderi for at få til at smage af noget – men det er jo som sådan ikke noget problem. Så brug du bare kyllingfars.

Opskrifter med kyllingefars

I princippet kan man sige, at alt hvad der laves med oksekød, kan også blive til en opskrift med kyllingefars. Det er dog selvfølgelig ikke alt der kan erstattes.

Nogle af de gode ting som du kan lave med kyllingefars er:

Kyllingefrikadeller

Dette er nok den mest populære opskrift med kyllingefars. Kyllingefrikadeller er ikke anderledes at lave end almindelige frikadeller, hvor det ofte er en kalvefars eller en blanding af svinekød og oksekød. Herunder ser du et billede af vores sidste omgang kyllingefrikadeller opskrift.

kyllingefrikadeller fra kyllingefars

Kyllingefars der er blevet til kyllingefrikadeller

Kyllingesalat

Det er ikke det nemmeste at lave kyllingesalat ud af kyllingefars, men tænker du lidt kreativt, så kan du lave en masse små kyllingeboller, der kan puttes i salaten.

Kyllingelasagne

Denne opskrift med kyllingelasagne er ikke mere speciel, end du bare erstatter kyllingefars med oksefarsen, og så har du en god lasagne med kylling. Det er også et meget sundere alternativ – husk dog på at bruge de grove fuldkorn lasagneplader.

andre ting du kan lave med kyllingefars

* Kyllingekødboller
* Kyllingeragout
* Kyllingpostej

Speak Your Mind

*