Jeg skrev den anden dag en opskrift på grov pitabrød – i dag vil jeg vise lidt fyld til pitabrød.
Fyld kan være dejlig sprød hakket salat, tomater, agurk, radiser, gulerødder, majs, asparges osv-osv.
Har du lyst til en eller anden form for kød der i, smager kyllingestrimler jo altid godt, svitset hakket oksekød, svitset oksekød i strimler der er meget mørt, tun og hvad man nu ellers kan finde på.
Har lige prøvet at lave en dressing(efterligning)som vi fik på en ferie,og var meget begejstrede for, lykkes tjah…….stærk Ja.
- Ca 5 spsk Cheasy
- 1 bundt purløg
- 1 avocado(del den pil stenen ud og ta indmaden ud)
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk citronsaft
- lidt chilli krydderi eller lidt frisk(1/4-1/2 tsk)
Det hele blendes godt så der til sidst er en cremet masse, smages til med lidt salt og peber.
VELBEKOMME.
Du skal være velkommen til at melde ind med dit bedste fyld til pitabrød.
Skriv et svar