Forbered dig på en oplevelse ud over det sædvanlige på Stuen th. Det lyder som en adresse, men faktisk er det en restaurant i Skjern, nærmere betegnet på Hotel Skjern. Med front ud med det hyggelige torv har restauranten plads til 45 gæster, som også kan sidde udenfor ved restaurantens caféborde, når det er godt vejr i Skjern.
Lokale råvarer
Maden er lavet fra bunden med de allerbedste råvarer fra lokale producenter, som er nøjsomt udvalgt af restaurantens eget personale i Skjern. De vælger selv de dyr, som skal slagtes, udskæres og bearbejdes; de henter selv krydderurter og grøntsager i Skjern og omegn; og brødet bager de også selv. I nogle af retterne bliver der endda plads til et par dråber af den lokale Stauning Whisky, som har sin oprindelse blot 10 kilometer uden for Skjern.
Med andre ord har du en fuldstændig hjemmelavet madoplevelse i vente på denne restaurant i Skjern. Maden er moderne med inspiration fra det nordiske køkken, men der er altid et strejf af Vestjylland i maden i form af gode, lokale råvarer – og der er også traditionelle retter at finde på restaurantens menukort.
Stuen th. benytter sig især af Karolines Gård som leverandør. Herfra får restauranten i Skjern både økologisk kød, frugt og grønt leveret. Restauranten benytter sig oftest af hele dyr – okse fra Skjern Enge, lam fra Varde Ådal, økologiske grise, rabarber og jordbær fra Lervanggård. Køkkenchefen er endda selv jæger og nedlægger eget vildt til restauranten i Skjern.
Det munder alt sammen ud i helt særlige smagsoplevelser for gæsterne, som i øvrigt ikke skal være nervøse for at komme for meget på restauranten i Skjern. Stuen th. skifter menu hver sjette uge, så der venter altid nye smagsoplevelser i huset.
I restaurantens cocktailbar kan du finde farverige drinks og specialøl fra øverste hylde.
Skriv et svar