Dette er en rigtig lækker og sund opskrift med grøntsager og fuldkornspasta.
Ingredienser
175 g fuldkornspasta
150 g skinke(evt hamburgerryg)
10 rosenkål
2 porrer
3 gulerødder
1/2 peber i tern
4 æg
3 dl mælk
salt/peber
evt 125 g reven ost.
Porrer og gulerødder skæres i skiver, rosenkål i halve. Kommes i en gryde med kogende vand og koges i 2 min, hældes i sigte og afdryppes godt.
Pastaen koges som vist på pakken, afdryppes godt,- og hældes i en oliesmurt tærteform,- derpå lægges grønsagerne og skinken.
Æggene piskes sammen med mælken og krydderierne (og evt osten ), og det hældes over pasta/grønsagerne, sættes i en 200 grader varm ovn ca 35 min eller til tærten er pæn gylden og æggemassen er stivnet.
Man kan sagtens bruge andre grønsager,- smager også rigtig godt med broccoli eller helbladetspinat blandet med groftrevne gulerødder,- ja mulighederne er mange .
Skriv et svar