• Forretter
  • Hovedretter
  • Frokost
  • Tilbehør
  • Bageri
  • Produkter
  • Vægttab

Gufferier

Opskrifter til hverdag og fest

  • Indsend din opskrift
  • Om hjemmesiden
  • Kontakt

Kyllingefrikadeller

maj 3, 2012 Brian Leave a Comment

Jeg har tit lavet kyllingfrikadeller, og tænkte jeg lige ville dele opskriften. Det er egentlig bare ret meget en almindelig opskrift på frikadeller – men i stedet for svinekød eller kalv/flæsk, så er der brugt kyllingefars.

Det er på den måde noget mere fedtfattigt – og efter min mening, smager det også bedre. Andre vil nok sige noget andet, specielt nok den mere konservative og traditionsbundne målgruppe.

Nok om kyllingefrikadeller, kontra almindelige frikadeller – nu til min opskrift.

Ingredienser:
500 gram kyllingefars, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Groft salt
80 gram Hvedemel
1 Æg
200 gram Løg, pillet vægt
1.5 dl. Letmælk
0.25 tsk. Peber

stegning:
15 gram Margarine
1 spsk. Olie

Frokost, Hovedretter, Vægttab frikadeller, hakket kyllingekød, kyllingefars, kyllingefrikadeller

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google Anbefaler

Seneste opskrift

  • Få en fantastisk madoplevelse i det vestjyske
  • Bedstes tomatsuppe
  • Brownies med ægte chokolade
  • Tilberedning af blomkål
  • Lakrids i lange baner

Arkiv over opskrifter

  • oktober 2018
  • juni 2018
  • april 2018
  • januar 2018
  • oktober 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • april 2017
  • februar 2017
  • april 2014
  • oktober 2013
  • juli 2013
  • maj 2013
  • juni 2012
  • maj 2012
  • februar 2012
  • januar 2012
  • december 2011
  • november 2011
  • oktober 2011
  • september 2011
  • august 2011
  • juni 2011
  • maj 2011
  • april 2011
  • marts 2011
  • februar 2011
  • oktober 2010
  • september 2010
  • august 2010

Copyright © 2022 · Daily Dish Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in