• Forretter
  • Hovedretter
  • Frokost
  • Tilbehør
  • Bageri
  • Produkter
  • Vægttab

Gufferier

Opskrifter til hverdag og fest

  • Indsend din opskrift
  • Om hjemmesiden
  • Kontakt

Gryderet med svinekød i tern

december 27, 2011 Brian Leave a Comment

Gryderetter er altid lækre – mest fordi de altid giver noget lækkert mørt svinekød. Der er tidspunkter hvor mørt er godt, og tidspunkter hvor hårdt er godt – men i en gryderet, der er mørt målet.

Denne opskrift på en gryderet med svinekød i tern er super nem at lave og kan passe sig selv i de 30 – 45 minutter den skal stå og simre.

Fremgangsmåde

Du tager svinekødet og hælder det ned i gryden – tilsæt evt en lille spiseskefuld olie, bør dog ikke være nødvendigt, da svinekød har det med at være godt fugtigt.

Hæld et glas champignoner ned til svinekødet – eller hvis du vil gøre det endnu mere lækkert, vasker du et par friske champignoner og skærer dem i skiver og hælder dem ned i gryderetten.

Svits svinekød og champignoner til svinekødet er godt brunt nede i gryden og tilsæt derefter en dåse flåede tomater, en omgang pølser (gerne rigtige pølser fremfor de elendige dåsepølser). Hæld et lille glas vand ved, lidt salt og peber – og lad det nu koge op og simre i 30 – 45 minutter.

Hovedretter gryderet, svinekød

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google Anbefaler

Seneste opskrift

  • Få en fantastisk madoplevelse i det vestjyske
  • Bedstes tomatsuppe
  • Brownies med ægte chokolade
  • Tilberedning af blomkål
  • Lakrids i lange baner

Arkiv over opskrifter

  • oktober 2018
  • juni 2018
  • april 2018
  • januar 2018
  • oktober 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • april 2017
  • februar 2017
  • april 2014
  • oktober 2013
  • juli 2013
  • maj 2013
  • juni 2012
  • maj 2012
  • februar 2012
  • januar 2012
  • december 2011
  • november 2011
  • oktober 2011
  • september 2011
  • august 2011
  • juni 2011
  • maj 2011
  • april 2011
  • marts 2011
  • februar 2011
  • oktober 2010
  • september 2010
  • august 2010

Copyright © 2022 · Daily Dish Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in