Gryderetter er altid lækre – mest fordi de altid giver noget lækkert mørt svinekød. Der er tidspunkter hvor mørt er godt, og tidspunkter hvor hårdt er godt – men i en gryderet, der er mørt målet.
Denne opskrift på en gryderet med svinekød i tern er super nem at lave og kan passe sig selv i de 30 – 45 minutter den skal stå og simre.
Fremgangsmåde
Du tager svinekødet og hælder det ned i gryden – tilsæt evt en lille spiseskefuld olie, bør dog ikke være nødvendigt, da svinekød har det med at være godt fugtigt.
Hæld et glas champignoner ned til svinekødet – eller hvis du vil gøre det endnu mere lækkert, vasker du et par friske champignoner og skærer dem i skiver og hælder dem ned i gryderetten.
Svits svinekød og champignoner til svinekødet er godt brunt nede i gryden og tilsæt derefter en dåse flåede tomater, en omgang pølser (gerne rigtige pølser fremfor de elendige dåsepølser). Hæld et lille glas vand ved, lidt salt og peber – og lad det nu koge op og simre i 30 – 45 minutter.
Skriv et svar