• Forretter
  • Hovedretter
  • Frokost
  • Tilbehør
  • Bageri
  • Produkter
  • Vægttab

Gufferier

Opskrifter til hverdag og fest

  • Indsend din opskrift
  • Om hjemmesiden
  • Kontakt

Sund pasta ret

oktober 19, 2010 Brian Leave a Comment

Sund pasta er faktisk nem at lave og denne opskrift med kylling og pasta kan laves på forskellig vis.

Den sundeste form for pasta er fuldkornspasta, da de er noget grovere end de traditionelle man kender. Derfor anbefaler jeg også at du bruger det til denne pasta ret. Og kylling er også noget af det sundeste kød, på højde med fisk, så dette er en god sund pastaret.

Pasta i strimler

Jeg anbefaler til denne pastaret at du bruger dem der kommer i strimler. Det er ofte kaldet fettuccine, fresca eller tagliatelle. Det er stadigvæk bare hvedemel og æg blandet sammen. Det er dog mere traditionel italiensk pasta end fx skruer eller andre former som man ser nutildags.

Ingredienser

  • Light pikant ost (eventuelt Philadelphia Original eller light)
  • Vand
  • Kylling stykker
  • Cherry tomater
  • Rød peber
  • Broccolli (gerne i buketter)
  • Bacon i tern
  • Frisk pasta (eller fuldkornspasta)
  • Revet ost

Fremgangsmåde

Først skærer du alle grøntsagerne i små stykker. Her tænker jeg cherry tomaterne og rød peber. Herefter skal broccolli blancheres. Dette gøres ved at du koger noget vand og dypper broccollien i det kogende vand en 1 til 2 minutter. Når det har kogt i de 2 minutter, skyller du det i koldt vand lige efter.

Nu kan du så koge din friske pasta så det er klart.

Smid nu bacon på panden og steg det godt igennem. Dernæst smider du kylling stykker på panden og giver dem en god lys brun overflade. Tag bacon og kyllingstrimler eller kyllingstykker af igen.

Nu putter du cirka en hel pikant ost eller Philadelphia light på panden og tilsætter noget vand. Det skal være rimelig flydende, men stadig ikke være gennemsigtigt. Det koger du op og tager det så panden af komfuret.

Find god skål hvor du starter med at putte det friske pasta i bunden og så resten af ingredienserne ovenpå. Hæld til sidst din blanding af pikant ost og vand over. Tag gerne noget revet ost og strø ud over hele bunken af pastaretten.

Sæt nu det hele i ovnen, som du stiller på 200 grader. Lad det stå i ovnen til den revede ost er lysbrun.

Tag det ud af ovnen og nyd en fantastisk god og sund pasta ret.

Frokost, Hovedretter fuldkornspasta, Pasta

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google Anbefaler

Seneste opskrift

  • Få en fantastisk madoplevelse i det vestjyske
  • Bedstes tomatsuppe
  • Brownies med ægte chokolade
  • Tilberedning af blomkål
  • Lakrids i lange baner

Arkiv over opskrifter

  • oktober 2018
  • juni 2018
  • april 2018
  • januar 2018
  • oktober 2017
  • august 2017
  • juni 2017
  • april 2017
  • februar 2017
  • april 2014
  • oktober 2013
  • juli 2013
  • maj 2013
  • juni 2012
  • maj 2012
  • februar 2012
  • januar 2012
  • december 2011
  • november 2011
  • oktober 2011
  • september 2011
  • august 2011
  • juni 2011
  • maj 2011
  • april 2011
  • marts 2011
  • februar 2011
  • oktober 2010
  • september 2010
  • august 2010

Copyright © 2022 · Daily Dish Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in