Jeg har aldrig før selv skulle tilberede en blomkål, så jeg var faktisk ret meget i tvivl om hvordan det skulle gøres. Det måtte være noget med kogning tænkte jeg, men på selve blomkålshovedets indpakning stod der dampning. Jeg gik på nettet og søgte lidt, og faldt over en stak paleo opskrifter med blomkål. […]
Fyld og dressing til pitabrød
Jeg skrev den anden dag en opskrift på grov pitabrød – i dag vil jeg vise lidt fyld til pitabrød. Fyld kan være dejlig sprød hakket salat, tomater, agurk, radiser, gulerødder, majs, asparges osv-osv. Har du lyst til en eller anden form for kød der i, smager kyllingestrimler jo altid godt, svitset hakket oksekød, svitset […]
Flødekartofler til 4 personer
Flødekartofler er noget af det bedste tilbehør du kan lave til en hamburgerryg, ja det er nærmest et must. Her er en opskrift på flødekartofler til 4 personer. Svigermors egen opskrift. Flødekartofler 750 g kartofler skrællet og i skiver 4 store gulerødder skrællet og i skiver 2 porrer rengøres og skæres i skiver 1 stort […]
Barbecue kartofler – fedtfattige
Vi prøvede lige sådan en nem og hurtig pose barbeque kartofler med fløde og peberfrugt fra Frigodan. Der står max 7% fedt på posen, men energiindholdet er dog stadig relativ højt. Før billede Efter billede
Fedtfattig Brun Sovs
En god sovs kræver ofte en masse kærlighed – en fedtfattig brun sovs kan dog laves på 5 – 10 minutter. Men jo længere tid, jo mere kærlighed, og jo bedre smager sovsen ofte når den kommer på bordet (i hvert fald ifølge kokken). Ingredienser til fedtfattig brun sovs 3 dl. vand En bouillon terning […]
Tærtefyld
Det sværeste ved en tærte er ofte det at lave tærtefyldet. Jeg plejer at købe en af de tærteruller fra købmanden, som er noget udemærket tærtedej. Derefter skal jeg så lave tærtefyld. Godt tærtefyld Det er ikke så svært at finde en masse ting at putte i tærten – det er værre med at tilpasse […]